Recenties

Enkele willekeurige klantenrecenties:

Nicole: 
Ontzettend bedankt weer voor de geweldige shoot.
Door de jaren heen al verschillende gedaan samen. Telkens weer een prachtig resultaat maar bovenal geweldige herinneringen. Every picture tells a story... En deze... hilarisch en gezellig.
Voor geen goud willen missen. Ook namens onze honden Riley en Kyro bedankt voor de hele fijne locatie en ochtend. 

Carollien B:
De foto’s van de fotoshoot zijn binnen en wat ben ik er blij mee.
Ingrid luistert naar je verhaal en maakt daarna prachtige foto’s.
Ik ben gepest waardoor ik mij niet heb durven laten zien en onzeker was. Ingrid heeft mij door de foto's laten zien dat ik trots mag zijn op mezelf!

Nicole M: Dank je wel Ingrid voor de mooie foto's en de goede service. Ben er erg blij mee!

S. IJdema, Denemarken: Lieve Ingrid zo fijn dat je weer "langs geweest bent". Resultaat zoals altijd! Gezelligheid, professionaliteit, overredingskracht, naturel, maar dan net even anders dan anders!  

Hennie N: Dankjewel voor het maken van de leuke foto's. Je bent een top fotograaf, een echte kanjer in je vak!

Hans M:
Ingrid!! Fotoboek was groot succes als moederdagcadeau!! En hartstikke bedankt voor de extra fotos!! Superleuk!!! Nogmaals bedankt voor de service!! Topfotografe!! tot gauw!!

Nicole C, Ingrid v A.:
Was erg leuk om de shoot op moederdag met mijn zussen en mam te doen. Super blij met de herinnering. Bedankt hiervoor Ingrid.

Richard van Leef Vrij groep:
Ik zie diverse aan mij gerichte e-mails voorbij komen waar expliciet in vermeld staat, dat ze zo tevreden en enthousiast zijn met de door jou gemaakte foto’s.

Pieter Geneugelijk: 
Voor mijn vriendin als verrassing een shoot geregeld. Super blij met het resultaat. We werden op ons gemak gesteld en er word echt tijd genomen voor jou als persoon. Erg blij met deze ervaring!

Chantal de Rijk:
Ingrid, je hebt een talent om kinderen te laten stralen op foto's. Dank.

Marc en Ramses: 
Dank voor de foto's en de fijne dag en de mooie plaatjes! Het was weer een waar genoegen om met je samen te werken!
Dank ook voor de lieve wensen en tot de volgende!

Martin en Margareth: Ontzettend bedankt, we zijn heel bij dat we jou gekozen hebben voor de fotografie op onze trouwdag!

Ad H: Wat een leuke foto's. En geweldig zoals je het deed. Van voor tot achter uiterst professioneel. Hartelijk dank voor de herinneringen! 

Udo en Ingo Wiegel: Na veel jaren samen te zijn geweest zijn wij in het huwelijksbootje gestapt. Na afloop van de trouwceremonie in het gemeentehuis vertrokken we samen met de getuigen naar Ingrid in Bergen voor het maken van onze trouwfoto's. Er was een kleine toast in de fotostudio en ook werden we gefeliciteerd.
Toen we de foto's van die bruiloft zagen waren wij zwaar onder de indruk. We konden bijna niet geloven dat wij dat waren. Samen kijken we terug op de dag van onze dromen met de beste fotograaf en de liefste mensen en veel hele leuke en verrassende momenten.
Ingrid JIJ hebt van 2 knullen op leeftijd een mooi koppel gemaakt op onze trouwdag. Daar mag je trots op zijn! Het is een eer voor ons dat er wat foto's op je website staan. 

Ton B: Bedankt voor het zo snel doorsturen van de foto’s. Ze zijn echt mooi geworden dankzij jou vakkundigheid en enthousiasme tijdens het maken ervan.
De groetjes en complimenten ook van Ellen voor de spontane wijze en openhartige en aardige wijze waarop je ons ontvangen hebt.

Nijhuis Consultancy & Services: We zijn erg blij met mensen die hun vak verstaan. You are simply the best! Een genoegen om met je te mogen samenwerken! Weer veel dank voor topklasse werk.

Ellen Linders: Super bedankt! Het was heel erg leuk om te doen. We zijn er heel blij mee. Je doet dat echt op een super fijne manier. Complimenten!

Yvonne Kessels: Oke! Ook jij mag jezelf eens goed verwennen en trakteren op een gezellige ochtend met een heel mooi resultaat. Zoals ik heb gedaan bij Ingrid Driessen. Ik wist al dat ze prachtige foto's kon maken. En weer ben ik perplex, overdondend en onder de indruk! Het was een mooi verwenmoment. 

Mevr Vogelzangs: Je hebt ons in al die jaren nog nooit teleurgesteld. Alweer fantastische van ons en ons gezin. Zoveel moois om uit te kiezen. 

Sjaak en Cobie Jacobs: Een vakvrouw die weet wat ze doet. Een vakvrouw die tijd voor je neemt.
Wij zijn superblij met het resultaat van de fotoshoot.

Prins Mark van de Erdmennekes: Nu mag ik het zeggen toch!? Wat ben jij een vakvrouw! Wauw wat een fantastische foto’s heb jij van ons weten te maken! Dankjewel!!

Jacqueline Poels: Fantastische leuke foto's en een leuke fotografe! We gaan er graag naar toe.

Karin de Jager: Weer geweldige foto's van de kids laten maken afgelopen zaterdag. Wat denk je toch altijd leuk mee en de foto's zijn weer super geworden. Bedankt en tot over een half jaartje.

Natascha Nijhuis: Top Professional. Prettige persoonlijkheid. Altijd betrouwbaar, geweldige kwaliteit, aanrader voor alle denkbare reportages!

Brenda Vinck: Altijd een warm welkom door Ingrid. Klantvriendelijk en gastvrij. Komt gemaakte afspraken na, denkt mee en past zich daar waar mogelijk aan. En de foto's zijn gewoon super. Wij komen steeds weer terug bij Ingrid.

Anne Neijenhuis: Altijd top!! Super mooie foto's gemaakt in een ontspannen, gezellige sfeer.

Carolien Knoops: Leuke fotoshoot gehad met onze teckel. Wat een geduld heeft die vrouw ... :) Benieuwd naar het resultaat.

Ria Janssen: Prachtige bruidsreportage gekregen door Ingrid. Wat een VAKVROUW!

Fred Nijhuis: Kwaliteit en de juiste service. Hoe groot de uitdaging ook is, Ingrid vindt altijd een oplossing. Verzorgde voor ons diverse shoots, inclusief een geweldige bruidsreportage.

Anke van Rens: Altijd gastvrij en vakkundig! Wij zijn opnieuw blij met de mooie foto's. Het blijft voor herhaling vatbaar dus ons zie je over een tijdje weer terug!