Pasfoto en online rijbewijs


U kunt bij ons terecht voor alle officiële Nederlandse en buitenlandse pasfoto's voor gemeente- en overheidsinstellingen. 
Ook de kleinste baby's zijn al welkom. 
Bij de professional kan "het is maar een pasfoto" altijd beter, we doen er daarom alles aan om iedereen zo goed mogelijk op de foto te zetten, rekening houdend met alle gestelde eisen. 

Op een vel pasfotopapier is altijd wel plaats over. Een gezelliger foto is vlot gemaakt. Zo maakt een leuker portret de set compleet.
Dit portret via email ontvangen? Geen probleem! 

Maak eenvoudig en snel een afspraak via het online reserveringssysteem.
Vermeld dan aub even waarvoor de pasfoto specifiek is, er zit meer verschil in de diverse eisen dan je zou denken. 
Als u liever zonder afspraak wilt komen let dan op het stoplicht aan de gevel. Bij groen licht kunt u binnenlopen en vrijwel altijd meteen geholpen worden.
N.B. Houd er wel rekening mee dat het stoplicht ook wel eens op rood staat. 

Indien u, door omstandigheden, niet naar ons kunt komen voor een pasfoto, komen wij gewoon naar u. We treffen elkaar dan op een afgesproken tijdstip en adres. 

Wij zijn RDW erkend fotograaf.
Maak, om online uw rijbewijs te kunnen aanvragen, een pasfoto in onze Fotostudio. 
Wij melden u, aan de hand van uw rijbewijsnummer, na het maken van de pasfoto, aan bij het RDW en sturen de foto en uw handtekening veilig naar ze door. U ontvangt dan een mail van het RDW en u logt er met DIGID in om uw aanvraag te bevestigen. 
Twee werkdagen later ligt uw rijbewijs dan klaar op het gemeentehuis.  
Een leuker portretje, wat bij ons standaard bij een pasfoto hoort, hoeft u niet te missen bij deze digitale aanvraag. We printen deze, samen met minimaal één officiële pasfoto, voor u uit. 
 
Het online reserveringssysteem neemt, naast de regulierdere uren, ook afspraken aan voor zaterdagen en de vroege avonden.
Reserveringen voor zon en feestdagen, en de latere avonden, kunt u niet via dit systeem maken.
Wilt u op een zon of feestdag iets plannen? Bel, mail of app dan! In overleg kan meer dan u wellicht denkt, zelfs als het 'alleen maar' om een pasfoto, of het aanvragen van een rijbewijs gaat. 


British citizens:

If you have a passport issued by the UK Government, it may be of interest to know that His Majesty’s Passport Office has issued us a Government permit to provide official photos with the required photo code. You need this safe photo code to apply for, renew, replace or update a British passport online.

After entering a unique photo code in the application you’ll see your photo on the screen. Check the photo and submit it, the photo will then be added directly to the application.

http://www.gov.uk/apply-renew-passport

Book your photo appointment online at www.fotoingrid.nl/reservation or call me at: +31654200629

/ 3