‹ Terug naar overzicht

Pasfoto's en Happy Hour

Het Happy Hour is ons wekelijkse pasfoto uurtje waarin je, met een flinke korting, een set van 4 pasfoto's kunt laten maken. 
Handig om te weten: Tijdens Happy Hour is het vaak druk en maken we uitsluitend officiele Nederlandse pasfoto's. 

Je kunt IEDERE MAANDAG zo bij ons binnen lopen tussen 16.30 en 18.30. 
De kosten zijn slechts E 6,50

N.B. Het Happy Hour is niet geschikt voor pasfoto's van hele kleine baby's, we reserveren voor deze allerkleinsten liever wat meer tijd op een rustiger moment. 

De rest van de week maken we natuurlijk ook pasfoto's maar is het verstandig om even de inlooptijden te checken of een afspraak te maken. Dit ivm lopende afspraken.

Bij ons geldt bij een Nederlandse pasfoto buiten het Happy Hour:
De 2e set van dezelfde persoon krijgt u gratis!
Deze tweede set is bijna altijd een veel gezelliger portret en kan eventueel zelfs een maatje groter worden. Buiten het Happy Hour bestaat ook de mogelijkheid om de pasfoto's digitaal te ontvangen. 

U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor pasfoto's geschikt voor de diverse buitenlandse visums en pasfoto's voor officiele buitenlandse documenten. Maak hiervoor aub wel altijd even een afspraak. 

Indien u, door omstandigheden, niet naar ons kunt komen voor een pasfoto, komen wij gewoon naar u. Dit is geen enkel probleem. We treffen elkaar dan op een afgesproken tijdstip en adres. 

In 2019 vervalt het Happy Hour op:
15 juli 
en op 30 september.